ye-logo.v1.2

Двоє подолян потрапили в аварію на викраденому автомобілі

Кримінал 2249
Фото: hm.npu.gov.ua

Зловмисникам загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

 Двоє молодиків у смт. Ямпіль Білогірського району побили власника автомобіля «Opel Astra». На викраденому товариші поїхали кататися, але поблизу села Водички з’їхали в кювет і перевернулися.

За даними правоохоронців, конфлікт зав’язався 9 травня близько 4.30 години поблизу бару «Зустріч» в селищі Ямпіль. 26-річний потерпілий разом зі своїм однокласником сиділи в автомобілі, коли до них підійшли двоє місцевих жителів у стані алкогольного сп’яніння. Зав’язалась сутичка: зловмисники виштовхали хлопців з салону, сіли в автомобіль і поїхали кататися.

«Вже менш ніж за півгодини до Білогірського відділення поліції надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі «Кременець — Біла Церква» поблизу села Водички. Як виявилось, 29-річний зловмисник, перебуваючи за кермом викраденого автомобіля, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет з подальшим перекиданням автомобіля. Обоє чоловіків отримали травми у вигляді забоїв різних частин тіла. Їм надали медичну допомогу без госпіталізації», - повідомляє прес-служба поліції.

Слідчим відділенням Білогірського відділення поліції розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно на Дунаєвеччині 41-річний чоловік потрапив у ДТП на викраденому автомобілі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую