ye-logo.v1.2

У філармонії симфонічний оркестр зіграє відомі рок-хіти

Афіша 2624
Ціни на концерт коливаються від 50 до 90 гривень
Ціни на концерт коливаються від 50 до 90 гривень. Фото: oblfilarmonia.com

Концертна програма матиме назву «Hot Symphony.The best of rock».

У п'ятницю, 13 травня, хмельничан запрошують в обласну філармонію послухати та подивитись рокове дійство. У виконанні симфонічного оркестру прозвучать відомі хіти гуртів «AC-DC» , «Queen», «The Beatles», «Scorpions».

Концерт «Hot Symphony» - це спільний проект клубу любителів мототехніки «Hot Heads MFC» та Хмельницької обласної філармонії.

«Більшість думає, що філармонія це щось далеке, незрозуміле і навіть не цікаве. Цим концертом ми хочемо показати, як можна поєднати байкерів, рок і філармонію. Так хочемо довести, що симфонічний оркестр це освічені професійні люди, які грають доступну музику, яку ми чуємо весь час по радіо просто в іншому форматі», - розповідає художній керівник Хмельницької обласної філармонії Тарас Малик. За його словами, це не буде звичайний концерт. На сцені філармонії обіцяють мотоцикли, а у фойє, один із мотосалонів міста, влаштує виставку мототехніки. Все тематично й атмосферно. Окрім того, дівчата із модельного агентства дефілюватимуть на сцені під «We will rock you» гурту «Queen».

Вестиме концерт пара байкерів. Художнім керівником та головним диригентом концерту буде заслужений діяч мистецтв України Сергій Леонов, а диригентом - заслужений артист України Сергій Рабійчук. «Hot Symphony. The best of rock» відбудеться у Хмельницькій обласній філармонії 13 травня о 18.30, у великому залі. Вартість квитків: 1-9 ряд: 90 гривень, 10-18 ряд: 70 гривень, 19-26 та балкон: 50 гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую