ye-logo.v1.2

На Білогірщині знайшли вбитим тернопільського таксиста

Кримінал 2460
Правоохоронці шукають свідків
Правоохоронці шукають свідків. Фото: facebook.com

Водія таксі розшукувала тернопільська поліція.

 Хмельницькі оперативники на лісосмузі неподалік автодороги, яка веде через Білогірський район з Тернополя, виявили автомобіль таксі. Водія розшукувала тернопільська поліція, як зниклого безвісти.

На сторінці у Фейсбуці начальник Головного управління Нацполіції області Микола Семенишен пише, що тіло самого тернополянина знайшли неподалік у полі, а численні колото-різані рани на тілі та зв’язані руки свідчили про насильницьку смерть чоловіка.

“Оскільки тіло убитого тернополянина перебувало вже на території Хмельницької області, тож розслідування, згідно кримінального провадження за статтею 115 ККУ (умисне вбивство), ведуть хмельницькі правоохоронці. У зв'язку з цим, звертаюся до вас по допомогу: якщо хтось з вас в зазначений час рухався за маршрутом Тернопіль-Кременець-Шумськ, і міг бачити автомобіль що на фото, надайте, будь ласка, відео з реєстраторів”, - пише Микола Семенишин.

У поліції просять усіх небайдужих, котрі володіють будь-якою інформацією про подію, чи про осіб, які можуть бути причетними до важкого злочину телефонувати 102.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую