ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському зловмисники обкрадали автівки за допомогою спеціального сканера

Кримінал 1540
Підозрюваним загрожує до 5 років ув’язнення
Підозрюваним загрожує до 5 років ув’язнення. Фото: gorodfm.net

Злочини розкрили завдяки камерам спостереження.

Кам'янчанка звернулась до поліції після того, як з її автомобіля невідомі викрали мобільний телефон. Правоохоронці розповідають, що у той час, коли слідчо-оперативна група оглядала місце події, до поліцейських звернувся власник іншого автомобіля, у якого із салону автівки поцупили ноутбук.

В обох випадках під час огляду автомобілів слідів злому не виявили. “Поліцейські переглянули відео з камер спостереження, розташованих у місцях злочинів, і помітили підозрілих осіб. Маючи опис підозрюваних, правоохоронці впродовж трьох годин вирахували і затримали зловмисників. Крадіями виявились четверо мешканців Івано-Франківської області, двоє із яких раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини”, - повідомляють у Нацполіції.

Виявилось, що підозрювані відкривали автівки за допомогою спеціального сканера. У них вилучили викрадений телефон і ноутбук та повернули власникам. Тепер вони відповідатимуть перед законом згідно частиною 2 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Їм загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую