ye-logo.v1.2

У Хмельницькому пройде форум розвитку в форматі «світового кафе»

Суспільство 2504

Про це заявив заступник міського голови Володимир Гончарук.

У міській раді пройшло засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку міста Хмельницького до 2025 року. Під час якої заступник міського голови Володимир Гончарук повідомив, що 22 травня в місті пройде форум розвитку «Майбутнє Хмельницького».

«Це буде стратегічна сесія в форматі «світового кафе», який зараз дуже популярний за кордоном, - заявив Володимир Володимирович. – Буде два напрямки – розробка самої стратегії та засоби комунікації з громадськістю. Фактично «світове кафе» - це альтернатива засідань у залах, коли самі чиновники пишуть стратегію для мешканців, а люди не можуть про неї взагалі нічого не знати: що там написано, які основні цілі, її функція. Тому ми хочемо почути думку хмельничан».

«Стратегія буде працювати лише тоді, коли вона буде консолідованим продуктом влади та громади», - стверджує Галина Васильченко, незалежний експерт з місцевого розвитку, голова правління ГЦ «Ділові ініціативи».

Отож, вже в міській раді закликають усіх хмельничан проявити активність та прийти 22 травня на форум, який о 12.00 розпочне свою роботу в торгово-промисловій палаті, що на вулиці Подільська, 109/1.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую