ye-logo.v1.2

Поліція закликає хмельничан допомогти ловити злочинців

Суспільство 1996

Громадяни мають надавати усю наявну інформацію.

Головний поліцейський Хмельницького Володимир Калашнік просить громадськість міста допомагати правоохоронцям ловити злочинців. Про це він сказав під час сесії міської ради. Зокрема йдеться про торговців наркотиками у навчальних закладах.

“Якщо небайдужа доля цих дітей, звертаємось до кожного надавати всю наявну інформацію, налагоджувати комунікацію. Не зважаючи на зміну структури поліції, у нас є працівники, які протидіятимуть незаконному обігу наркотиків”, - зазначив Володимир Калашнік.

За словами депутата міської ради Віталія Діденка, у Хмельницькому наркотики відкрито продають в школах. “Є в мене звернення, у гімназії №2 роками торгують легкими наркотичними речовинами. Є звернення від психологів, є інформація, що дітей долучають до торгівлі наркоти. Місто розмалювали рекламою сайтів, де можна купити наркотики. На це реально треба робити акценти, а не звітувати на папері”, - сказав Віталій Діденко.

Також із запитанням до Володимира Калашніка звернувся депутат Олег Яницький. За його словами, поліція не бачить кишенкових злодіїв в тролейбусах. Мовляв, працівники “Електротрансу” і пасажири навіть знають зловмисників в обличчя, але мовчать, бо залякані.

За словами Калашніка, робота триває, однак правоохоронцям нині важко працювати через дефіцит кадрів. На запитання про стан розслідування зникнення пам'ятника В.Леніну Володимир Калашнік відповісти не зміг. Сказав, що не готовий.

“Є кримінальне провадження. Ви всі знаєте хід йог розслідування. Я не готовий відповідати про зникнення Леніна, я не готувався”, - сказав поліцейський.

Нагадаємо, сайт "Є" проводить пряму трансляцію сесії міської ради: 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую