ye-logo.v1.2

ПриватБанк дарує мрії На правах реклами

Економіка 1942

Підключіть послугу "Скарбничка", встановіть мету накопичення та виграйте подарунок!

В Україні стартувала нова акція «ПриватБанк дарує мрію», учасником якої може стати будь-який клієнт банку, що користується послугою накопичення «Скарбничка». Щоб отримати шанс на реалізацію своєї мрії, потрібно лише підключити послугу «Скарбничка», встановити мету накопичення та зареєструватися на спеціальній сторінці акції http://mria.pb.ua

«У кожного з нас є мрія: хтось мріє змінити машину, хтось – поїхати в Європу, інший хоче закінчити тривалий ремонт у квартирі, – говорить перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Мрії нам потрібні, щоб бачити напрямок, у якому варто рухатися. Саме тому ми виконаємо мрії 20 щасливців у рамках нашої нової акції».

Нова акція ПриватБанку стартувала в травні й триватиме до кінця серпня. Щомісяця в період дії акції випадковим чином будуть визначатися 5 переможців, які отримають цінні подарунки від ПриватБанку.

Підключити послугу накопичення «Скарбничка» можна будь-яким зручним способом: на сайті www.kopi.pb.ua, через мобільний додаток «Скарбничка», в Інтернет-банку Приват24, через термінал самообслуговування або банкомат ПриватБанку, у відділенні банку, за номером 3700.

«Скарбничка» – це дуже зручний сервіс, що дозволяє клієнтам ПриватБанку легко та непомітно накопичити гроші: відкладаючи гроші з кожного надходження на картку, з кожної витрати з картки, округляючи витрати до 1 або 10 грн (решта на «Скарбничку») або регулярним переказом фіксованої суми раз на місяць. Новий спосіб накопичення «Округлення залишку картки» дає можливість автоматично в кінці кожного дня округляти баланс картки до 10 або 100 грн.

Користувачі смартфонів можуть користуватися мобільним додатком «Скарбничка» для Android та iOS. Додаток дозволяє бачити, скільки грошей уже зібрано, зручно налаштовувати умови накопичення, а також переглядати суми поповнення за місяць чи півроку.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую