ye-logo.v1.2

До Дня прикордонника у Хмельницькому організовують благодійний концерт за участю відомих зірок

Афіша 3187
До свята захисників кордону влаштовують концерт
До свята захисників кордону влаштовують концерт. Фото: з архіву

Співатимуть для хмельничан Арсен Мірзоян, гурти “Stanza “, ”Шабля”, “Під танком”.

 День прикордонника у Хмельницькому відзначатимуть по-особливому: на стадіоні “Поділля” 27 травня відбудеться грандіозний благодійний концерт. Організатори розповідають, що основна мета, з якою відомі артисти вийдуть на сцену, - зібрати кошти на реанімобіль у зону АТО.

Для хмельничан виступатимуть Арсен Мірзоян, гурти “Stanza “, ”Шабля”, “Під танком”. “НеМо”, “Кайрос”, “Периферія”, співаки «Мистецької сотні «Гайдамаки», Христина Панасюк та юний волонтер Артем Харченко.

“День прикордонника — всеукраїнське свято, але захисників кордону готують саме в Хмельницькому. Ми маємо пишатися цим, тому концерт стає більш значимим, - розповідає активістка організації "Автомайдан-Хмельниччина" Вікторія Середюк. - Волонтери об'єдналися, щоб зробити добру справу. Усі виконавці, які зорганізувалися, хочуть допомогти військовим”.

Волонтери і артисти допомагають воякам

За словами Вікторії Середюк, спецтранспорт планують придбати за кордоном, орієнтовна ціна — від 18 тисяч євро. Реанімобіль мають одразу відправити на передову для допомоги військовим.

“Закликаємо всіх вкласти маленьку часточку в спільну перемогу. Коли ця автівка їхатиме на Схід, вона рятуватиме там життя, завдяки нам”, - каже Вікторія Середюк.

Організатори планують масштабне шоу, надзвичайний звук і освітлення. Концерт розбавлятимуть сюрпризами. Буде аукціон, виступатимуть прикордонники і навіть спецпризначенці.

“Стадіон дозволяє встановити з глядечем дуже близький і драйвовий контакт, - каже фронтмент гурту «Stanza» Андрій Журба. - Давайте нарешті піднімемо м'які місця з диванів і зробимо те, що від нас просить країна — допомоги”.

Квитки можна придбати у касах філармонії, театру імені М.Старицького, на стадіоні під час концерту. Вартість: дитячий - 80 грн., дорослий 150 грн., vip-місця 500 грн.

Концерт відбудеться на стадіоні “Поділля” у Хмельницькому 27 травня о 15:00 годині.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую