ye-logo.v1.2

Гендиректор ДП «Новатор» закликав усіх керівників підприємств приділяти увагу спорту

Спорт 3608

Інакше, як сказав Анатолій Вдовиченко, у нас не буде здорової нації.

У Хмельницькій міській раді вітали волейбольний клуб «Новатор» із виходом до елітного дивізіону чемпіонату України – Суперліги.

Як зазначив міський голова Хмельницького Олександр Симчишин, цей, що минув, подарував неабиякі емоції вболівальникам. «Відновлення слави «Новатора», думаю, було важливим для всього міста», - заявив Олександр Сергійович. Також пообіцяв, що міська влада і надалі помагатиме команді, щоб вона гідно виступала вже у Суперлізі.

Гравці "Новатора" прийшли до мерії в вишиванках.

Генеральний директор Державного підприємства «Новатор» Анатолій Вдовиченко зізнався, що не вірив у те, що його команді вдасться виконати завдання – здобути путівку до елітного дивізіону. Але так, як хлопці тренувалися, доводило, що їм вдасться повернути великий волейбол до міста. «Я закликаю усіх власників, директорів заводів приділяти увагу спорту. Тоді будемо носити вишиванки, бо буде здорова нація, а не буде здорової нації, то й вишиванки не будемо носити», - заявив очільник «Новатора», команда якого прийшла до мерії у вишитих сорочках.

Міський голова Олександр Симчишин вручив тренерам, гравцям, адмінперсоналу грамоти та подарунки.

Волейбольний клуб йде у літню відпустку. А вже у серпні команда, яка цього року стала чемпіоном вищої ліги, почне підготовку до нового сезону вже у Суперлізі. «Хочеться вірити в те, що ми ті плани, які перед собою ставимо – виконаємо. І напишемо ще одну сторінку історії волейболу на Хмельниччині».

Івану Терещуку, начальнику ВК "Новатор", довелося отримувати декілька грамот та подарунків - не всі гравці команди змогли прийти на урочистості.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую