ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відзначать День Героїв патріотичним концертом

Суспільство 1960
Хмельничани вшанують героїв
Хмельничани вшанують героїв. Фото: europravda.com.ua

Містян запрошують вшанувати українців, що присвятили своє життя боротьбі за Україну.

 У Хмельницькому в понеділок, 23 травня, влаштовують патріотично – мистецьку акцію «Герої не вмирають!» з нагоди відзначення Дня Героїв.

Як зазначають у міській раді, День Героїв – це день пам'яті всіх українців, що присвятили своє життя нашій з вами свободі, тих, хто боровся і захищав Україну.

«Під час патріотично – мистецької акції хмельничани вшанують пам'ять видатних діячів українського визвольного руху княжої та козацької доби, часів української революції та Другої світової війни, десятиліть національного спротиву ОУН-УПА та часів відродження української державності, загиблих героїв Небесної Сотні, борців за територіальну цілісність і незалежність України - вояків АТО, які є взірцем служіння українській нації для сучасної молоді», - повідомляють у міській раді.

У концертній програмі братимуть участь муніципальний естрадно – духовий оркестр, академічний муніципальний камерний хор, Віктор Шайда, студент Хмельницького музичного училища ім. В. Заремби Сергій Гуменний, а також творчі колективи та виконавці закладів культури міста.

Акція «Герої не вмирають!» відбудеться 23 травня на майдані біля кінотеатру імені Т. Шевченка о 16.00 годині.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую