ye-logo.v1.2

На Хмельниччині за місяць виявили 12 нелегальних перевізників

Суспільство 2009
Пасажири продовжують їздити з нелегалами, бо так дешевше
Пасажири продовжують їздити з нелегалами, бо так дешевше. Фото: ua-travels.in.ua

Порушників чекає штраф від 17 до 34 тисяч гривень.

Фіскальники разом із поліцією та управлінням Укртрансбезпеки за травень цього року уже виявили 12 нелегальних перевізників. Порушники законодавства працюють на Кам’янець-Подільському, Летичівському, Стакостянтинівському та Волочиському напрямках. Як повідомляють у фіскальній службі, контролери перевіряють у водіїв свідоцтва про підприємницьку діяльність, ліцензії державного зразка і дозволи на маршрут.

“На нелегалів складають протоколи, сподіваючись у такий спосіб змусити їх працювати за правилами. Відповідно штраф за здійснення перевезень без наявності ліцензії згідно статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення обраховується від 1000 до 2000 неоподаткованих мінімумів громадян, тобто від 17 до 34 тисяч гривень. Перевізники, котрі працюють за ліцензією державного зразка, вважають таку перевірку потрібною, оскільки нелегали відчутно заважають їхній роботі”, - повідомляють у фіскальній службі.

Багато платоспроможних пасажирів їздять із нелегалами, коли послугами легальних перевізників користуються пільговики - інваліди та атовці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую