clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Паста лінгвіні в томатно-вершковому соусі – бюджетний варіант

Це ідеальний сніданок-обід-вечеря для любителів італійської кухні.

Це ідеальний сніданок-обід-вечеря для любителів італійської кухні.. Фото: автора

Лінгвіні — довга пласка й вузька паста, по-італійськи «язички». Подають найчастіше з томатними соусами і морепродуктами.

Паста з томатним соусом — всіма улюблена класика італійської кулінарії. Варіацій рецепта цієї страви існує дуже багато. Я ж пропоную приготувати хоча й бюджетні, проте дуже смачні лінгвіні з томатно-вершковим соусом. Це ідеальний сніданок-обід-вечеря для любителів італійської кухні.


Інгредієнти:
2 ст. л. оливкової олії, 2 ст. л. вершкового масла, середня цибулина, 4 зубки часнику, 200 мл будь-якого томатного соусу (у мене томати у власному соку), сіль і перець за смаком, дрібка цукру, склянка жирних вершків, тертий пармезан (у мене сир Пекоріно романо), сухий базилік, упаковка лінгвіні.


Приготування:
Приготувати пасту відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Розтопити оливкову олію і вершкове масло на середньому вогні. Подрібнити цибулю і часник та підсмажити їх на олії протягом 1-2 хвилини. Залити томатним соусом, додати сіль, перець, базилік і дрібку цукру. Перемішати і готувати на слабкому вогні протягом 15-20 хвилин, періодично помішуючи. Зняти з вогню і влити вершки. Додати тертий сир за смаком, а потім перевірити приправи. Покласти лінгвіні в соус, перемішати. Викласти на тарілку, притрусити сиром, прикрасити зеленню та помідорками чері.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 10.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.95
26.05
27.4
27.5
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31