ye-logo.v1.2

На Хмельниччині понад 6 тисяч чоловіків ухиляються від служби в армії

Суспільство 2886
У військкоматі наголошують. що строковиків у зону АТО не відправлятимуть
У військкоматі наголошують. що строковиків у зону АТО не відправлятимуть. Фото: автора

У військкоматі кажуть, план призову цього року виконати нелегко.

Хмельниччина виконала планове завдання з призову на 34 відсотки. Станом на 20 травня, з області відправили в навчальні центри вже 298 строковиків. Про це повідомив заступник обласного військового комісара з виховної роботи Володимир Гучок.

За його словами, план призову цього року виконати нелегко, на його думку, через те, що хлопці бояться нести службу в зоні АТО. Однак у військкоматі вкотре наголошують, що строковиків туди не відправляють.

«Призовники не до кінця усвідомлюють, що треба захищати країну при потребі, а декотрі з них думають, що потраплять у зону АТО. Запевняю, що туди строковиків не відправлятимуть. Після навчальних центів вони направляються в частини і підрозділи забезпечення», - наголошує Володимир Гучок.

Як зазначає заступник обласного військового комісара, найбільша неявка призовників у Полонському і Старосинявському районі. Загалом в розшуку - 6106 осіб призовного віку, які перебувають на обліку у військових комісаріатах Хмельницької області. Ухилянти будуть притягнуті до адміністративної відповідальності.

Через ситуацію, яка склалась, проблеми призову на строкову службу розглядатимуть у вівторок на колегії облдержадміністрації, де визначатимуть напрямки роботи з чоловіками, які не з’являються у військкомати.

Нагадаємо, призов розпочався 11 травня і триватиме по 24 червня. Згідно планового завдання, з області мають забрати до війська 874 призовники, віком від 20 до 27 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую