ye-logo.v1.2

Незвичний футбол: 11 голів у депутатсько-громадському протистоянні (ФОТО та ВІДЕО)

Спорт 3071
Команда депутатів Хмельницької міської та обласної рад програли команді журналістів та активістів з рахунком 8:3
Команда депутатів Хмельницької міської та обласної рад програли команді журналістів та активістів з рахунком 8:3. Фото: автора

У Хмельницькому провели товариський футбольний матч, в якому команда активістів та журналістів обіграла депутатів.

Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин, секретар міської ради Михайло Кривак, міські обранці Олександр Білик, Юрій Вавринюк, Ігор Мельничук, Ігор Ялоха, а також депутати обласної ради Артем Ромасюков і Дмитро Лучков програли у футбол. Їм не вдалося обіграти збірну, в складі якої грали громадські активісти та журналісти.

Щоправда, початок матчу навіть не натякав на те, що в поєдинку буде забито аж 11 голів. Адже тривалий час у грі рахунок був "сухим", а згодом у воротах депутатської команди побувало два м’ячі. Вже після перерви обранцям вдалося забити навіть не один, а три голи. Але... влітали вони в ворота суперника тоді, коли вже питання переможця матчу було майже відомим. Активістам та журналістам вдалося забити 8 голів у ворота Ігоря Ялохи, який, як зізнався, вперше стояв у ворота. Та слід зазначити, що попри те, що Ялоха пропустив стільки голів, він не раз виручав свою команду.

Депутатська команда також могла забити більше, ніж три голи. Але гравців часто підводила реалізація, та й голкіпер Віталій Тараненко не раз рятував свою команду. Отож, 8:3 - перемога команди активістів та журналістів.

Мер Хмельницького Олександр Симчишин зміг відзначитися одним голом у воротах команди активістів та журналістів.

Незвичний футбольний матч пройшов за правилами футзалу.

Секретар міської ради Михайло Кривак каже, що попри поразку його команди, отримав задоволення від гри.

Артем Ромасюков, який очолює міське управління культури, довів, що вміє не лише керувати та співати, а й грати в футбол. 

Діями команди журналістів та активістів керував Степан Кушнір (у центрі).

Вразити ворота Віталія Тараненко було важко.

Поки одні грали, інші відпочивали. Адже за правилами футзала, міняти гравців можна безліч разів і в будь-який момент матчу.

У воротах команди депутатів було забито 8 голів.

Між іншим, за словами міського голови Олександра Симчишина, не виключено, що депутатська команда зажадає реваншу, а тому може відбутися ще один такий матч. Щоправда, коли - поки що невідомо.

Усі  учасники незвичного матчу. Фото прес-служби Хмельницької міської ради.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую