ye-logo.v1.2

Дебют регбістів «Поділля», темношкірі суперники та… перемога

Спорт 2919

Хмельницький регбійний клуб зіграв свій перший домашній поєдинок у новому сезоні з регбі-15.

Після перемоги в першому турі в Рівному з рахунком 29:3, перейменований РК «Хмельницький» на РК «Поділля» вперше у цьому сезоні зіграв у рідних стінах. Щоправда, він носив статус товариського. Суперником хмельничан став івано-франківський «Роланд», який, хоч і програв з рахунком 33:19, але зміг створити господарям чимало проблем та потішити вболівальників екзотичними для чемпіонату України гравцями.

Коли Вадим Кошелюк на 10 хвилині матчу заніс першу спробу, а Вадим Сівак виконав реалізацію, рахунком став 7:0 і, здавалося, хмельничани «розірвуть» суперника. Про гучну перемогу можна було подумати і трохи згодом, коли спробою відзначився Андрій Лещенко, а Сівак знову вдало пробив реалізацію. Та гості доволі швидко скоротили рахунок. До того ж п’ять очок для «Роланда» заробив Віталій Кузнецов, який ще минулого сезону захищав кольори хмельницької команди. Та наприкінці першого тайму РК «Поділля» знову вдалося провести результативну атаку. На перерву ж команди пішли за рахунку 21:12.

Василб Лазаренко доволі активно грав у нападі, але відзнаитися заліковою спробою йому не вдалося.

Перемога над івано-франківцями далася "Поділлю" не легко.

Олександ Мігунов, тренер хмельничан, також зіграв у матчі проти "Роланда" та заробив 5 очок.

У другій сорокахвилинці РК «Поділля», який, між іншим, в цьому матчі не задіяв декількох основних гравців, заніс ще дві спроби (відзначилися Сівак та Лещенко), а івано-франківці відповіли лише однією результативною атакою. Утім, тренери «Роланда» презентували хмельницьким глядача трьох темношкірих гравців, які, як пожартував президент федерації регбі у Хмельницькій області Олег Плахотнюк, можливо, в майбутньому підсилять якийсь потужний український клуб. Може РК «Поділля»?

Темношкірі івано-франківці виявилися доволі швидкими гравцями.

Гравцям "Роланду" вдалося в грі проти РК "Поділля" заробити 19 очок.

Ну, а сам матч завершився перемогою хмельничан 33:19.

Іноді, через швидкісних гравців обох клубів, складалося враження, що команди грали в регбі-7.

Вже 11 червня хмельничани зіграють свій перший домашній матч у чемпіонаті. За календарем РК «Поділля» вдома має зіграти з львівським «Соколом», який в другому турі сенсаційно програв рівненському «Вересу» 31:30. Хмельничани ж до цього ще зіграють 28 травня в Івано-Франківську. Тепер вже офційний поєдинок, а не товариський.


Вадим Сівак став найрезультативнішим гравцем у матчі - він заробив "Поділлю" 13 очок у матчі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую