ye-logo.v1.2

У Хмельницькому в День захисту дітей відбудеться благодійне арт-шоу

Афіша 2917
Хлопчик уже переніс кілька операцій
Хлопчик уже переніс кілька операцій. Фото: надане організаторами

Кошти збиратимуть на лікування важкохворого хлопчика Іллі Демцуна.

Хмельничан та гостей міста запрошують на арт-шоу “Магія кіно”. Благодійний захід відбудеться 1 червня в обласній філармонії. Гості зможуть не тільки побачити і почути унікальне дійство, а й допомоги Іллі Демцуну.

“Із цим концертом ми поїдемо по Україні, - розповідає його організатор Оксана Мергут. - Це благодійний захід, в якому представимо синтез мистецтв — пісочної, водної, світлової анімації, хореографії та музики струнного квартету “La KvArt”. Всі ці види мистецтв ми сполучили в одному арт-шоу, яке має назву “Магія кіно”. На концерті звучатиме музика з кінофільмів”.

За її словами, квитків продавати не будуть. Стоятимуть скриньки, куди кожен охочий зможе залишити кошти на лікування важкохворого хлопчика. Організатор каже, що Демцуну Іллі 1 рік та 8 місяців, а він уже переніс кілька операцій на голові. Лікарі поставили йому діагноз гідроцефалія - водянка головного мозку.

“Плануємо, що хлопчик пройде лікування у Білорусі, там, у Мінську, знайшовся професор, який згодився допомогти. Але сім'я не може зібрати необхідну суму грошей. У Іллі ще є братик і дві сестрички. Тато відмовився від них і від труднощів, тому маємо допомогти таким чином. Хлопчик родом із с. Базалія Теофіпольського району”, - говорить Оксана Мергут.

Перед початком концерту відбудеться благодійний ярмарок. Майстри представлять свої вироби ручної роботи. Свої книжки для дітей презентує письменниця Ірина Мацко. На аукціоні розіграють її відому роботу “Книга мого роду”. 

“Буде Ніна Гончарук, наша вишивальниця, Катя Рибалко. Ярмарок буде працювати і упродовж концерту. Ті, хто не прийде на нього, зможе просто зайти у філармонію і щось оригінальне придбати для себе”, - говорить організатор.

Благодійне арт-шоу відбудеться 1 червня в обласній філармонії о 18.30 годині.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую