ye-logo.v1.2

Приймальні парламентських партій на Хмельниччині: на папері є, а насправді - не завжди

Політика 2670
Оксана Банкова з Опори каже, що іноді знайти партійний осередок якоїсь партії доволі проблематично
Оксана Банкова з Опори каже, що іноді знайти партійний осередок якоїсь партії доволі проблематично. Фото: автора

За кількістю партійних осередків партій наша область посідає шосте місце в Україні.

Громадянська мережа «Опора» створила мапу контактів приймалень парламентських партій, щоб полегшити комунікацію виборців із політичними силами. І, як виявилося, на Хмельниччині є 972 осередки політичних партій, представлених у парламенті. Більше лише в Одеській, Львівській, Київській, Вінницькій та Черкаській областях.

«Найбільше в партії «Батьківщина» - 819. Це, між іншим, третє місце в Україні, - каже громадський консультант «Опори» в Хмельницькій області Оксана Банкова. – У «Блоку Петра Порошенка» - 63 організації, Радикальної партії Олега Ляшка – 29, «Народного Фронту» - 27, «Опозиційного блоку» - 26, «Об’єднання «Самопоміч» - 8».

Та наявність осередків, не означає, що всі вони працюють. Промоніторивши всі дані, виявилося, що не всі приймальні так легко знайти. «До прикладу, на сайті Радикальної партії Олега Ляшка є лише телефони контактних осіб, а адрес приймалень немає, - каже Оксана Банкова. – Електронні адреси - недійсні. Телефонували за вказаними телефонами, то нам говорили, що спілкуються з виборцями в телефонному режимі. Шукали й осередок «Народного фронту» в Хмельницькому. Ходила за вказаною на сайті адресою, але не знайшла. Коли ж зателефонувала до помічника народного депутата Олександра Ксенжука, то мені пояснили, що приймальня «Народного фронту» находиться в приймальній пана Ксенжука, яка розташована за іншою адресою».

В «Опорі» кажуть, що періодично поновлюватимуть мапу, щоб виборці знали, де насправді шукати приймальні партій, оскільки, як показала практика, іноді дані, які надає Міню’ст та партійні сайти, невідповідають дійсності.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую