clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Теплий салат з язика «Оратор»

Смачний, з пікантною гірчично-горіховою ноткою, соковитий, і в той же час ситний салатик

Смачний, з пікантною гірчично-горіховою ноткою, соковитий, і в той же час ситний салатик. Фото: автора

Цей ніжний м'ясний салатик числиться в «улюбленцях» у мого чоловіка.

Смачний, з пікантною гірчично-горіховою ноткою, соковитий, і в той же час ситний... Він не лише стане родзинкою будь-якого святкового столу, але й задовольнить справжніх гурманів.


Інгредієнти:
300 г яловичого язика, 100 г маринованих шампіньйонів, 100 г сметани, 1 ст. л. гірчиці, 50 г твердого сиру, 50 г мелених волоських горіхів, сіль, зелень, олія для смаження.

Приготування:
Язик попередньо відварити в підсоленій воді протягом 2-2,5 годин (я надаю перевагу саме яловичому язику, він смачніший і легше чиститься). Одразу ж ще гарячим опустити під струмінь холодної води на 5 хвилин, після цього шкурка відразу зчищається «як панчоха». Нарізати язик тонкими слайсами. Далі злегка обсмажити його на олії. Додати на сковорідку сметану й гірчицю. Тушкувати ще 2 хвилини в соусі. Мариновані печериці нарізати навпіл.
Язик викласти на порційну тарілку. Зверху – мариновані гриби.

Полити салат соусом, який залишився у сковорідці. Натерти на грубій тертці сир і посипати зверху салат.

Волоські горіхи подрібнити (використовувала кавомолку). Посипати все горіхами. Прикрасити за бажанням улюбленою зеленню (я використовувала листя салату на дно тарілки. Дуже цікавий смак виходить з кінзою). Подається салат теплим.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 09.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.74
25.78
27.36
27.4
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31