ye-logo.v1.2

У зону АТО поїхали 30 хмельницьких поліцейських

Суспільство 2032
На Схід вирушили 30 працівників поліціх, серед них одна жінка
На Схід вирушили 30 працівників поліціх, серед них одна жінка. Фото: автора

Для більшості з них це вже не перше відрядження.

 Учора, 27 травня, у зону проведення антитерористичної операції вирушили 30 працівників поліції, серед них одна жінка. Поліцейські мають замінити своїх колег на Сході. У далеку дорогу правоозоронців благословили священики.

«Відряджаємо хлопців і дівчат в зону АТО на 2 місяці – 60 діб. 30 поліцейських помінять тих 30, що поїхали минулого разу на 45 діб. Для багатьох тих, хто їде сьогодні, це вже не перше відрядження на Схід. Цього разу в АТО їде жінка». – розповідає начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Хмельницькій області Валентин Білянський.

За його словами, дівчата теж не сидять на штабній роботі, а виконують військовий обов’язок поряд з чоловіками на Сході країни. Саме цій єдиній жінці, Тетяні Савчук, священник вручив медаль «За жертовність і любов до України». Нагорода є церковною. Вже вдруге Тетяна вирушає у зону АТО.

«Будемо дуже сумувати за чоловіком і тато, - розповідає молода мама Лариса Мойса. – нашому синочку п’ять місяців. Тато в нас молодець - це вже його сьома поїздка. Звичайно, будемо переживати, але знаємо, що все буде добре. Рано чи пізно ця війна закінчиться і буде мир».

Священники благословили військових

Рідні та близькі прийшли провести своїх захисників

Священик окропив поліцейських

Михайла Мойса прийшли проводжати дружина Лариса та п'ятимісячний синочок

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую