ye-logo.v1.2

Футбол. Команда з Волочиська вийшла до чвертьфіналу аматорського чемпіонату України

Спорт 1765
Андрій Донець на груповому етапі чемпіонату України відзначився 5 голами
Андрій Донець на груповому етапі чемпіонату України відзначився 5 голами. Фото: автора

Ще один клуб із Хмельниччини – «Поділля», втратив шанси на плей-офф.

Відбулися чергові матчі групового етапу чемпіонату України з футболу серед аматорів. Волочиський «Агробізнес» вдома приймав ФК «Вінницю» і, для того, щоб вийти до 1/4 фіналу змагань, команді могло б вистачити й нічиєї. Але ще до гри тренерський штаб команди з Волочиська говорив, що гратимуть лише на перемогу.

«Перший тайм був доволі нервовий, хлопці хвилювалися за результат, а тому відкрити рахунок не вдалося, - каже старший тренер «Агробізнесу» Ігор Шишкін. – Та в другому таймі вони заспокоїлися і на 57 хвилині, після помилки голкіпера, граючий головний тренер Андрій Донець відкрив рахунок у грі. Ще через 11 хвилин Донець забив і другий гол. Ну, а крапку в матчі поставив гол Олександра Бабака».

Тепер «Агробізнес» очікує на результати жеребкування, після якого стане відомо, з ким волочиська команда зіграє в чвертьфіналі чемпіонату.

Ще один представник області – хмельницьке «Поділля», свій поєдинок проводив в Вінниці проти «Ниви-В». «У першому таймі була рівна гра, а тому й не дивно, що на табло були нулі, - каже головний тренер хмельничан Віталій Балицький. – Та вирішальними стали останні 17 хвилин. Хлопці десь фізично підсіли й вінничани змогли забити двічі. Ми ж не забили жодного голу».

У «Поділля» залишився ще один матч – домашній, проти «ОДЕКу» з Оржіва, який вже здобув путівку до чвертьфіналу. За календарем цей поєдинок має відбутися 4 червня о 18.00. «На жаль, цього дня стадіон «Поділля» буде зайнятим, а тому, можливо, ми зіграємо на штучному полі ДЮСШ №1, - каже Віталій Вікторович. - Але ми написали листа в Асоціацію, щоб матч перенесли на 5 червня, щоб ми могли зіграти на «Поділлі». Відповіді поки що не отримали».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую