ye-logo.v1.2

Хмельницькі олімпійці отримали обіцяні 20 тисяч гривень

Спорт 3067

Влада міста подарувала сертифікати на відповідні суми, які виділила спортсменам міська рада.

Трохи більше, ніж через два місяці в бразильському Ріо-де-Жанейро стартують чергові Олімпійські ігри. І, щоб хмельничани, які візьмуть участь в Олімпіаді, могли краще підготуватися, міська рада виділила по 20 тисяч гривень кожному.

Сертифікати на отримання цієї суми отримали четверо спортсменів – веслувальники Павло Алтухов, Дмитро Янчук та Інна Грищун, а також борець Павло Олійник. Щоправда, останній через підготовку до змагань, не зміг прийти на вручення, а тому сертифікат передали його тренеру Миколі Тарадаю.

«Розуміємо, що в сучасному спорті – це не великі кошти, - заявив міський голова Олександр Симчишин. – Але це буде наш внесок, як міської влади, в вашу підготовку та сподіваюся, що це теж вплине позитивно на ваші результати».
До речі, веслувальники Павло Алтухов, Дмитро Янчук та Інна Грищун лише повернулися з двох етапів Кубка світу, де здобули декілька нагород. А, найголовніше, вибороли своє місце в складі збірної України на Олімпіаді в Ріо. «Це дуже добре, що троє спортсменів із Хмельниччини та ще й з однієї спорт школи представлятимуть Україну на Олімпійських іграх», - зазначив Павло Алтухов.

Інна Грищун на Олімпіаді може взяти участь у змаганнях байдарок-двійок та байдарок-четвірок.

Відзначимо, що вже 9 спортсменів-подолян мають право виступити в Ріо, де пройдуть головні змагання чотирирічки з 5 по 21 серпня.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую