ye-logo.v1.2

У Кам'янці-Подільському впіймали на хабарі посадовців ветеринарної медицини

Кримінал 1887
Посадовці отримували від продавців гроші
Посадовці отримували від продавців гроші . Фото: tyzhden.ua

Наразі тривають слідчі дії.

 У Кам'янці-Подільському завідувача одного із підрозділів державної лабораторії ветеринарної медицини та її підлеглого підозрюють у вимаганні та одержанні хабара. Про це повідомили в прокуратурі області.

Як встановили правоохоронці, вказані посадовці, діючи за попередньою змовою, систематично отримували від кам'янчан гроші за дозвіл на реалізацію на ринку продукції тваринного походження без проведення передзабійного огляду тварин. Для цього до офіційних документів вносились неправдиві відомості.

«Працівників лабораторії викрито «на гарячому» під час одержання чергової частини неправомірної вигоди. В ході проведення обшуків виявлено та вилучено 5 тис. Гривень», - зазнача.ть у прокуратурі.

Такі дії кваліфікуються за частиною 3 статті 368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дій з використанням службового становища, поєднане з вимаганням, вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб) та частиною 1 статті 366 (внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей) КК України. Наразі тривають слідчі дії.

Нагадаємо, 1 червня на ринку поліція спільно з працівниками СБУ провели низку обшуків. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую