ye-logo.v1.2

У Шепетівці шахрайка на 20 тисяч гривень зняла “порчу” зі школярки

Кримінал 1904
Зловмисниця втекла з грошима і прикрасами
Зловмисниця втекла з грошима і прикрасами. Фото: region.unn.ua

Дівчина винесла з дому все, що знайшла.

У Шепетівці вчора, 2 червня, близько 18.00 години шахрайка обдурила 15-річну школярку. Дівчина якраз поверталась додому, коли до неї підійшла незнайома жінка і почала говорити, що на її сім’ю наведена страшна «порча».

Як повідомляють в поліції, шахрайка залякала школярку смертю матері. Проте зловмисниця запевнила, що знає, як допомогти: для цього потрібно принести з дому усі коштовності та гроші і провести над ними спеціальний ритуал. Шахрайка навіть дала потерпілій рюкзак, з яким та пішла додому і сумлінно поклала у нього усі цінні речі.

«Повернувшись, дівчина передала рюкзак шахрайці, а та, натомість, наказала їй пройти у зворотному напрямку 6 будинків, читаючи молитву «Отче Наш». Коли потерпіла виконала вказівку і повернулась, зловмисниці з її грішми і коштовностями вже не було», - зазначають правоохоронці.

За інформацією поліції, дівчина віддала шахрайці 3100 гривень та золоті вироби вагою близько 20 грам. Загальна сума збитку складає більше 20 тисяч гривень. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Правоохоронці працюють над пошуком зловмисниці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую