ye-logo.v1.2

Красуні на роверах: у Хмельницькому провели «рожевий» велопарад

Суспільство 3935

Десятки хмельничанок у рожевому проїхалися вулицями міста.

 У Хмельницькому сьогодні, 5 червня, відбувся четвертий дівочий велопарад – цього разу у відтінках рожевого. Осідлали велосипеди кілька десятків леді, які одягли рожеві сукні, футболки, штани, або просто мали рожеві аксесуари. Дівчата прикрасили своїх залізних коней живими і штучними квітами та кульками.

«Оскільки ми, жінки, не можемо зробити велопарад звичайним, щоразу він тематичний. Цьогоріч ми вирішили одягнутися в різні відтінки рожевого. У місті пропагандується велорух, є багато дівчат на велосипедах, нам це подобається. Хочемо привернути увагу громадськості до здорового способу життя і до велосипеда як транспорту», - розповідає головна організаторка дівочих велопарадів Ольга Брила.

Учасниками велопараду стали панянки різного віку, жінки брали з собою навіть маленьких дітей. На велопараді не обійшлося без хлопців: вони у рожеве не вдягалися, але супроводжували дівчат на усьому маршруті.

На парад одягали усі відтінки рожевого

«Я вже вдруге беру участь у дівочому велопараді. Їжджу на велосипеді і на роботу, і на прогулянки. Це чудовий вид транспорту, його не варто боятися», - каже Настя Старінська.

Велосипед теж не забули прикрасити рожевим

За словами організаторів, маршрут невеликий – 3 кілометри. Дівчата стартували біля кінотеатру імені Шевченка, звідки вирушили на головну площу міста. Потім звернули до «Дитячого світу» і вулицею Проскурівською повернулися до місця старту, де на них чекала лотерея і призи.

Саша й маленька Анастасійка катаються разом вже понад 2 місяці

Нагадаємо, раніше хмельницькі велосипедистки їздили у компанії м’яких іграшок, прикрашали велосипеди живими квітами та вдягали вишиванки та віночки з польових квітів на свято Івана Купала.

На парад приїхали парами і з дітьми

Учасники параду - велосипедистки різного віку

Стартував велопарад від кінотеатру Шевченка

Хмельничанки брали з собою на ровери квіти

Колоною панянки вирушили до головної площі

Супроводжували дівчат хлопці, аби було безпечніше

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую