ye-logo.v1.2

Середмістя Білогір’я школярі оживили флешмобом На правах реклами

Суспільство 4794

Минулий тиждень на Білогірщині пройшов під знаком дитинства.

Увагу до школярів, дошкільнят і випускників активніше, ніж зазвичай виявляли представники Аграрної партії України. З вітаннями і подарунками навідувались до малих. Напутніх слів додавали для практично дорослих юнаків та дівчат, які роблять крок у доросле життя.
Увінчались «дитячі дні» масштабним заходом на головному майдані Білогір’я. Дитячі колективи загальноосвітніх та позашкільних закладів району відкрили свято урочистою ходою. Кожна сільська школа вражала власною оригінальною постановкою і займала місце, відведене на накресленій на асфальті карті району. Усі разом створили живу мапу Білогірщини.
Неймовірний флешмоб оцінили численні гості. Серед них – представники Аграрної партії. Голова районної ради Василь Мельник, депутат обласної ради Сергій Іващук, Герой України Петро Іващук, представник ТОВ ІВК «Рідний край» Сергій Прокопчук вручили премії дітям учасників АТО, лідерам учнівської молоді району, переможцям олімпіад, кращим спортсменам, творчим колективам, які прославляють рідний Білогірський край.
Весела музика, конкурси й розваги заполонили середмістя. Настрою додавали танцювальні колективи "Перлина" та "Барви Поділля" Будинку творчості школярів та школи мистецтв. А Білогірська парторганізація Аграрної партії розгорнула ярмарок, на якому пригощала малечу солодощами, соками та запашним хлібом.


Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості. – Процитував Василя Сухомлинського голова обласної організації Аграрної партії Сергій Іващук. - Аби хоч трохи наблизити слова класика педагогіки до нашого сьогодення, ми докладаємо зусиль і в будні, а у свято постарались особливо. Сподіваємось, добро і позитив від цього яскравого дійства дітвора запам'ятає надовго!  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую