ye-logo.v1.2

Із повітряними кульками, атракціонами та іграми у Хмельницькому відзначали Свято морозива від компанії «Рудь» На правах реклами

Суспільство 1989
Фото: автора

Свято уже не вперше відбувалося в обласному центрі.

Маленькі хмельничани 4 червня розважались біля ТРЦ «Оазис» на Святі морозива від компанії «Рудь». Дітлахи не лише побавились на різний атракціонах, а й спробували себе у майстер-класах та смакували улюблене морозивом.
«Вже 12 років поспіль компанія «Рудь» проводить єдиний в Україні соціальний проект – Свято морозива для дітей.

Захід спрямований на те, щоб об’єднати родини, показати дітям і батькам що потрібно проводити час разом. Важливо з дитинства виховувати цінності добра, любові і взаємоповаги. Кожного року ми змінюємо формат. Цього року повернули назад «рудики» – наша символічна валюта. Діти дуже люблять мати свої гроші і витрачати їх т. Сьогодні для дітей ми підготували більше 10 атракціонів. Вони оновлені бо , знаємо, що діти не люблять одне і теж. З’явилось більше атракціонів саме для хлопчиків. Малеча може побавитись у дартс, відвідати майстер-класи із виготовлення ляльки-мотанки та прикрас, зробити аквагрим чи тату. Також повернули магазин «Рудь», якщо діти нагулялись на атракціонах і них залишилися «рудики» - можуть обміняти їх на подарунку», - розповідає координатор проекту та провідний фахівець відділу маркетингу та реклами компанії «Рудь» Тетяна Хомяк.

За її словами, свято розпочали на 40 хвилин раніше, бо дітки почали приходити, а лишати їх без забав не хотіли. Каже, що у цьому році рекордна кількість дітей по усіх містах України, де вже провели Свято морозива.

«Цього року ми вже були навіть у Донецькій та Луганській областях. Дітлахи із Краматорська та Сєвєродонецька веселились на Святі морозива», - додає Тетяна Хомяк.
Упродовж свята на сцені працював ведучий. Він проводив конкурси, ігри, забавляв дітлахів. Звичайно не обійшлось і без подарунків для переможців.

«На свято ми прийшли вже не вперше, для нас воно вже четверте. Донечці моїй дуже подобається, бо є багато цікавих розваг для дітей. А коли дітям весело, то дорослим теж добре», - розповідає мама Світлана.

«Уже другий чи третій рік ми ходимо на таке свято. Діткам цікаво, багато конкурсів, ігор. Треба щоб частіше проводились такі свята. Сьогодні прийшла з донечкою Софійкою», - розповідає мама Тетяна.
«Я вже ходила на кілька атракціонів і їла морозиво. Мені дуже цікаво і діток багато тут є», - додає Софійка.

Цьогорічний захід пройшов під гаслом – «Морозиво «Рудь» - з теплом до кожного!» А які сюрпризи компанія «Рудь» підготує для хмельничан наступного року? Дітлахи з нетерпінням чекають.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую