ye-logo.v1.2

На Хмельниччині фінінспектори виявили втрат на понад 7 мільйонів гривень

Економіка 2043
Держфінінспекція в Хмельницькій області впродовж січня-травня 2016 року провела 25 контрольних заходів
Держфінінспекція в Хмельницькій області впродовж січня-травня 2016 року провела 25 контрольних заходів. Фото: gazetaslovo.at.ua

За допущені фінансові порушення 67 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Держфінінспекція Хмельниччини впродовж січня-травня 2016 року провела 25 контрольних заходів. Як наслідок - виявлено втрати матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму 7,2 мільйона гривень.

“Уже відшкодували втрат на суму 3,7 мільйона гривень. До бюджетів усіх рівнів додатково надійшло коштів на суму 507 тисяч гривень. До установ та організацій, під час ревізій яких виявили порушення, було застосовано 15 фінансових санкцій у вигляді призупинення бюджетних асигнувань та зупинення операцій з бюджетними коштами», - розповіли в прес-службі Держфінінспекції.

За допущені фінансові порушення 67 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Із займаних посад звільнено 2 порушників фінансового законодавства. За результатами контрольних заходів правоохоронні органи розпочали 2 досудових розслідування.

З метою забезпечення прозорості у діяльності органів Держфінінспекції України та зворотного зв’язку з громадськістю функціонує «телефон довіри»: (044) 425-38-18; (0382) 65-37-22.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую