ye-logo.v1.2

Ось і настав цей трошки сумний момент. Все що має свій початок - має і своє завершення.

Спорт 2881

Для мене особисто проект «Маю ціль» добіг до свого фіналу.

Стартуючи, я ставив перед собою просту мету - до літа набрати м`язову масу. Сформувати тіло.

Здавалось би, що тут складного? Ходи собі в зал, накачуй м`язи і буде тобі щастя. Але насправді зусиль довелось докласти чимало. Були моменти повної апатії. Було бажання неодноразово послати все під три чорти і покинути проект. Але щоразу переступаючи поріг фітнес залу “Evolution”, вітаючись з тренером я відчував прилив позитиву.

Славко вміє надихнути і підтримати. Якщо потрібно надати мудру пораду, а як потрібно, то й надихнути на подальшу роботу. І щоразу покидаючи зал, я виходив надвір сповнений неймовірного заряду енергії і бажання працювати далі.

Час летить швидко і ось настав той момент коли пора підводити підсумки.

Розпочав я з вагою в майже 75 кілограмів. І величезним бажанням побороти свою лінь. Шлях виявився трошки важчим ніж я розраховував. Адже окрім очікуваної низки навантажень, нових вправ, боротьби із собою, довелось ще й працювати над режимом дня. Вчитись правильно та добре харчуватись. Чесно зізнаюсь, що хоч і активно цікавився такою штукою як спорт, навіть свого часу був займався в залі, все ж робота в проекті виявилась складнішою ніж я її собі уявляв. Як я колись і описував, найважчим для мене виявилось це дотримання чіткого плану харчування. Адже звичка харчуватись у «рваному» режимі сиділа глибоко і так просто подолати її було не просто. Тим більше дотримуватись певних дієтичних порад тренера. Довелось вивчити декілька нових рецептів та способів приготування звичних блюд.

Працюючи над собою кожен нюанс має значення. Не виспався і прийшов на тренування - воно буде надважким та в’ялим. Забув нормально похарчуватись, або навпаки, занадто багато собі дозволив і все - замість роботи над штангою, ходиш куняєш. І це лише два приклади. А таких невеличких перемог над собою в мене було багато. І на сьогодення я радий що зміг здолати себе. Зумів протриматись. Оглядаючись назад навіть незвично буває. Пригадуючи з якої ваги розпочинав, з яких вправ, зараз приємно розуміти, що шлях було пройдено чималий.

На сьогодення я вже набрав стабільних 88 кілограм. Серед вправ вже чітко я «доходжу» до ста кілограм. І головне те, що я сам відчуваю що це не є моїм максимумом. Для цього мені не довелось прикладати над неймовірних зусиль чи покидати свій звичний темп життя. Всього навсього довелось його трішки впорядкувати. Та побороти певні лінощі.

Найприємнішим для мене, під завершення проекту є розуміння що я не покину займатись спортом, буду продовжувати підтримувати свою форму і досягати нових вершин. І тому, прощаючись з проектом «Маю ціль» я не прощаюсь із спортом. Мені ще є куди рухатись і чого досягати.

Дякую всім, хто надихав мене до руху, дякую всім, хто працював над цим проектом і всім, хто читав мої «каракулі».

Всім, хто ввагається, я раджу не відкладати в довгий ящик, чи «до понеділка» - розпочинайте роботу над собою вже зараз. І, повірте, не розчаруєтесь. До нових перемог! :)

Партнер проекту спортивний клуб "Еволюшн"


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую