ye-logo.v1.2

У Кам’янці викрили псевдоправоохоронця

Кримінал 1866
Чоловік виманював гроші в кам’янчан, розповідаючи, що їхні рідні в поліції, але він зможе владнати за певну суму всі проблеми
Чоловік виманював гроші в кам’янчан, розповідаючи, що їхні рідні в поліції, але він зможе владнати за певну суму всі проблеми. Фото: region.uz.ua

Мешканець Одещини лише за два місяці нажився на сто тисяч гривень.

Жителю Одеської області оголошено підозру в вчинені п’яти шахрайств у Кам’янці-Подільському. Про це повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Кам’янець-Подільського відділу поліції Ігор Кшемінський.

«Протягом січня та лютого цього року до поліції надійшло 6 заяв від ошуканих кам’янчан. Шахрайська схема дуже проста – спочатку шахрай телефонував до потерпілих повідомляв, що їх близькі потрапили до поліції та підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення і для того, щоб так би мовити «вирішити питання» потрібно заплатити певну суму, - повідомив Ігор Кшемніський. - Спантеличенні родичі без будь-яких роз’яснень виносили з дому гроші, а потім дізнавались, що з родичами все гаразд. Слідчий який розслідував справу провівши низку оперативно-розшукових дій встановив особу шахрая».

Чоловік телефонував своїм жертвам, виманював гроші, а потім зв’язувався із службою таксі, замовляв послугу доставки і таким чином отримував грошові кошти. Тепер йому загрожує щонайменше три роки ув’язнення.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую