ye-logo.v1.2

До Хмельницького на етнофестиваль приїде гурт «Go-A» з хітом «Веснянка»

Афіша 3642

Столичні музиканти закриватимуть другий день фестивалю «Ладовиці».

Нагадаємо, що 10-12 червня у Хмельницькому відбудеться перший Міжнародний етнофестиваль «Ладовиці», на який приїдуть фольклорні колективи з різних українських міст, а також із Польщі та Грузії.
Крім суто народного співу на фестивалі звучатиме і фольклор у сучасній обробці. Зокрема, у наше місто завітає київський гурт «Go-A», який поєднує народні мотиви, етнічний вокал із танцювальною музикою.

Музиканти, пісня яких «Веснянка» стала мега-хітом і понад місяць лідирувала у хіт-парадах, вперше приїдуть у наше. Вони закриватимуть другий фестивальний день — виступатимуть о 20 годині на сцені біля кінотеатру Шевченка.
«Ми привеземо цікаву програму, будемо грати багато нових пісень, зокрема, із нашого дебютного альбому, який має вийти у червні», - каже клавішник та лідер гурту «Go-A» Тарас Шевченко.
До речі, гурт вперше виступатиме у нашому місті.

«До цього ми давали концерти на фестивалях у Кам'янці-Подільському і Меджибожі, а от у Хмельницький приїдемо вперше. Але не востаннє — 25 червня ми виступатимемо у вашому місті на Green Fest-2016», - розповів Тарас Шевченко.

Довідково: Вперше свою пісню гурт «Go-A» презентував наприкінці 2012 року. Композиція «Кодяла», яка поєднала фольклор із електронною музику, прийшлася до смаку багатьом слухачам. За короткий термін свого існування гурт став учасником найпопулярніших українських фестивалів: «Гогольфест», «Kyiv Open Air», «Країна Мрій», «Трипільське Коло», «Форпост».
Найпопулярніша пісня гурту — «Веснянка», яка на хіт-параді 10 Dance на радіо Kiss FM протягом шести тижнів посідала перше місце. Зараз гурт працює над записом дебютного альбому, назва якого поки що тримається у таємниці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую