ye-logo.v1.2

Шукав сировину для наркотиків, а знайшов статтю кримінального кодексу

Кримінал 1907
За допомогою леза для бриття та марлевих тампонів чоловік виготовив наркотичне зілля
За допомогою леза для бриття та марлевих тампонів чоловік виготовив наркотичне зілля. Фото: Дунаєвецький відділ поліції

У селі Залісці Дунаєвецького району правоохоронці затримали 29-річного житель Кам’янця-Подільського, який незаконно зберігав при собі наркотичний засіб.

Про це повідомляють дунаєвецькі поліцейські на сторінці у Фейсбуці. Підозрілого чоловіка помітили місцеві жителі, тому викликали правоохоронців.

“Поліцейські з’ясували, що молодик приїхав у село у пошуках рослин, з яких можна виготовити наркотики. На земельній ділянці, поруч з лісом, він знайшов кілька самонасіяних рослин маку. За допомогою леза для бриття та марлевих тампонів чоловік виготовив зілля та, не ховаючи його, ніс у руці вулицею села. Згідно висновку судово-хімічної експертизи дана речовина відноситься до небезпечного наркотичного засобу - опію”, - пишуть поліцейські.

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років або позбавлення волі на той самий строк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую