Гаряча тема:
- Війна
Солонувата бринза створює чудовий контраст із солодкуватою морквою і соковитими помідорами. Салат рекомендується подавати порційно. Ідеально пасує до запеченого м'яса або риби.
Інгредієнти:
100 г броколі, 100 г помідор, листя салату, 200 г бринзи, кілька гілочок свіжого кропу, листя салату.
Для запеченої моркви: 4 невеликих морквини, 1 ст. л. оливкової олії, 1 ч. л. меду, сушений базилік, сіль, кмин, перець за смаком.
Для заправки: 4 ст. л. оливкової олії, 1 ст. л. лимонного соку, 1 ч. л. меду, сіль, перець за смаком.
Приготування:
Запекти моркву: розігріти духовку до 200°С. Змішати мед, олію і базилік. Почищену й промиту моркву нарізати півмісяцями й полити медовою сумішшю, посолити й поперчити за смаком. Викласти в підготовлену форму або на встелене фольгою деко.
Запікати в духовці протягом 40-45 хвилин до м'якості моркви. Охолодити.
Броколі розібрати на суцвіття й опустити в киплячу воду на 1-2 хвилини. Промити холодною водою (щоб капуста не втратила свого яскраво-зеленого кольору) й обсушити.
Подрібнити зелень та помідори. Листя салату порвати руками. Змішати всі інгредієнти для заправки. Розкласти, листя салату, овочі та зелень в порційні тарілки, посипати кубиками бринзи, подрібненим кропом і полити заправкою.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: