clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Віденський пиріг з вишнею – ніжний масляний бісквіт та соковита ягода

Ароматна, легка в приготуванні випічка з легкою кислинкою та ванільним смаком.

Ароматна, легка в приготуванні випічка з легкою кислинкою та ванільним смаком. . Фото: автора

Ароматна, легка в приготуванні випічка з легкою кислинкою та ванільним смаком.

Рецепт колись давно підгледіла на сайті Юлії Висоцької і з того часу віденський пиріг частий гість на нашому столі. Готую його тоді коли обмаль часу, а так хочеться почаювати в прикуску із якимись домашніми смаколиками. Вишня створює з тістом просто ідеальний «дует». Добре подавати з чаєм з бергамотом.


Інгредієнти:
180 г вершкового масла, 4 яйця, 140 г цукру, 200 г борошна, 10 г розпушувача, ванілін, 400 г свіжої вишні без кісточки, 10 г цукрової пудри.


Приготування:
Розм'якшене вершкове масло збити з цукром та ваніліном, по одному ввести яйця. Всипати трохи борошна, дрібку солі, розпушувач. Збити міксером. Ввести решту борошна, ще раз збити до однорідності. Роз'ємну форму добре змастити вершковим маслом. Викласти в неї тісто, зверху на тісто – вишню без кісточки. Випікати при 180°С протягом 50-60 хвилин. Через 35 хвилин перевіряти пиріг кожні 5 хвилин дерев'яною паличкою, особливу увагу приділяючи середині, тому що саме в ній накопичується ягідний сік. Готовий пиріг присипати цукровою пудрою.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 10.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.95
26.05
27.4
27.5
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31