ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відбудуться всеукраїнські велозмагання

Спорт 1902
Останньою буде індивідуальна гонка на час
Останньою буде індивідуальна гонка на час. Фото: Федерація велоспорту Хмельницької області

Гонка буде багатоденною.

Хмельницький прийме близько ста учасниць відкритого чемпіонату України у багатоденній гонці з велосипедного спорту на шосе. Змагатимуться дівчата (15-16 років) та юніорки (17-18 років). У Федерації велоспорту області розповідають, що змагання триватимуть з 16 по 19 червня.

“В нашому місті ще за радянських часів непогано розвивався колись велоспорт. Такі змагання закладені ще з тих років. Зараз ми намагаємось організувати гонку на достойному європейському рівні. Загалом, до Хмельницького з'їдеться близько ста учасниць з усієї України", - розповідає президент федерації Денис Кушал.

За його словами, призи переможцям виділили спонсори чемпіонату. Що це, поки не відомо. Нагороду отримають переможці у кожній категорії в неділю, 19 червня, біля Меморіалу слави (Дендропарк).

На сайті Федерації велоспорту області розмістили програму гонки. Офіційне відкриття чемпіонату відбудеться 16 червня, у четвер, о 9.30 годині на Майдан Незалежності. У груповій гонці змагатимуться дівчата – 50 км та 60 км — юніорки. Їхатимуть вони по об’їзній дорозі Хмельницького, від перехрестя шляху на Кам’янець-Подільський до перехрестя шляху на Волочиськ.

Групова гонка продовжиться наступного дня, 17 червня. Дівчата проїдуть 60 км, юніорки - 80 км по дорозі Н-03 зі сторони Старокостянтинова (від повороту на с. Заруддя до межі м. Хмельницького).

У суботу, 18 червня, відбудеться кільцева групова гонка – 40 км дівчата та 50 км юніорки. Змагання пройдуть в мікрорайоні Озерна м. Хмельницького по вул. Озерна, вул. С. Бандери.

Останнього дня чемпіонату пройде індивідуальна гонка на час – 15 км дівчата, 20 км юніорки. Крутитимуть педалі учасниці по дорозі Н-03 зі сторони Старокостянтинова (від повороту на с. Заруддя до межі м. Хмельницького).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую