clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Куряче філе «Екзотика» з вершково-апельсиновим соусом

Куряче філе в соусі з цитрусових і вершків — це ніжне й неповторне поєднання запаху та смаку.

Куряче філе в соусі з цитрусових і вершків — це ніжне й неповторне поєднання запаху та смаку. . Фото: автора

Своїм ароматом, яскравістю і неповторним смаком ця страва точно змусить усміхнутися й підніме вам настрій.

Більше того, в ній низька калорійність. Тому, якщо ви турбуєтеся про свою фігуру, візьміть її на замітку. Куряче філе в соусі з цитрусових і вершків — це ніжне й неповторне поєднання запаху та смаку.


Інгредієнти:
4 великі курячі філе, 1/4 склянки борошна, 1/8 ч. л. солі, 1/8 ч. л. чорного меленого перцю, 100 г вершкового масла, 2 ст. л. білого вина, 3 ст. л. апельсинового соку, цедра апельсина, 2 ч. л. лимонного соку, чашка нежирних вершків (15-20%).

Приготування:
Куряче філе помити, нарізати грубими шматочками (як на біфштекс), замаринувати з сіллю і спеціями на 30 хвилин.

Борошно змішати з сіллю, перцем й обкачати в ньому філе. Викласти на змащене олією деко. Розігріти духовку до 200ºС. Вершкове масло нарізати кубиками й викласти зверху на паніроване борошном філе.

Відправити в духовку на 25 хвилин, потім знизити температуру до 160ºС.

Приготувати соус: натерти цедру апельсина. Змішати вино, цедру, сік лимона й апельсина та залити цим маринадом куряче філе. Накрити фольгою й запікати ще 20 хвилин.
Зняти фольгу, залити вершками й протримати філе в духовці ще 5 хвилин без фольги. Подавати страву гарячою, прикрасити зеленню. На гарнір підійде рис або булгур.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 06.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
26.08
26.13
27.99
28.03
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31