ye-logo.v1.2

У «Київстарі» пояснили, чому проблеми зі зв’язком на Хмельниччині тільки почалися і доки триватимуть

Суспільство 6037
У Київстарі просять розуміння до технічних робіт і проблем зі зв
У Київстарі просять розуміння до технічних робіт і проблем зі зв'язком. Фото: glavcom.ua

Проблеми зі зв’язком періодично виникають у Городку, Кам’янці-Подільському, Старокостянтинові та інших містах і селах області.

Як пояснили у головному офісі оператора, такі проблеми зі зв’язком зараз виникають у багатьох містах та селах країни. Уся причина в тому, що йде заміна старого обладнання на сучасне, яке буде підтримувати стандарт зв`язку 4G/LTE.
У «Київстарі» кажуть, цього року хочуть замінити всі базові станції по всій Україні. Працюють паралельно у кількох областях.
«Ми поки що замінюємо обладнання в малих населених пунктах. Замінюємо старе обладнання на новіше, яке потім можна буде використовувати для нових можливостей, – пояснили у прес-службі оператора. – Для прикладу у Хмельницькому ми плануємо за два тижні замінити всі базові станції. Але ми не можемо вимкнути всі станції одночасно, тому будемо це робити по черзі, у різних мікрорайонах. Про всі роботи будемо попереджувати».
Представники оператора пояснили: щоб замінити саму базову станцію потрібно два-три дні. Але на ній є тисячі налаштувань і після встановлення нового обладнання технічні спеціалісти його налаштовують, тому проблеми зі зв’язком виникають і ще певний період часу.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую