ye-logo.v1.2

Землевпорядники області за надані адмінпослуги сплатили до бюджету понад 1,7 мільйонів гривень

Суспільство 1467
З початку рокуь земельники області надали 80 тисяч адмінпослуг
З початку рокуь земельники області надали 80 тисяч адмінпослуг. Фото: drohobych-rda.gov.ua

Найбільші надходження отримали за видачу витягів про земельну ділянку.

За адміністративні платні послуги землевпорядники Хмельниччини перерахували до бюджету 1,7 мільйонів гривень. У Держгеокадастрі області повідомляють, що 1,4 мільйонів гривень отримали за надання витягів про земельну ділянку. Ще 245,2 тисяч гривень надійшло за послуги з виправлення технічної помилки у відомостях Державного земельного кадастру.

“З початку року спеціалісти органів земельних ресурсів Хмельницької області надали 80 223 адмінпослуги. З них 59 076 (73,7% від загальної кількості) громадяни отримали на безоплатній основі. Інші 21 147 або 26,3% – на платній. Серед безоплатних адміністративних послуг найбільша кількість запитів  стосувалась відомостей з державного земельного кадастру  та запитів про державну реєстрацію земельної ділянки з видачею витягу з Державного земельного кадастру”, - розповідають у Держгеокадастрі.

Також землевпорядники виготовляли витяги з технічної документації про нормативну грошову оцінку землі та, запити, на отримання довідок з державної статистичної звітності про наявність земель.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую