ye-logo.v1.2

Олімпійський день у Хмельницькому відзначили масовим забігом

Спорт 4472

Зареєстрували понад 500 бігунів, найстаршому з яких 78 років.

У Хмельницькому сьогодні, 23 червня, відзначили Олімпійський день спортивними заходами. Розпочалося свято з масового забігу за участі поліцейських, прикордонників, надзвичайників, військовослужбовців та всіх охочих хмельничан.

Учасники отримали відповідні номерки та значки з написами “Олімпійський день”. За словами організаторів, зареєструвалося понад 500 учасників, наймолодшому з яких — 8 років, а найстаршому — 78. Пробігтися вулицями міста спека їм не завадила.

“Це пропагандистський пробіг, щоб привернути увагу мешканців нашого міста до здорового способу життя і пропагувати спорт і фізичну культуру”, - зауважує заступник голови ФСТ «Динамо» Геннадій Домбровський. 

Правоохоронці запевняють, що бігають добре, адже щотижня тренуються. Керівник поліції міста Володимир Калашнік переконаний, що працівники під час забігу покажуть свою хорошу спортивну підготовку.

Збирались бігуни на вулиці Зарічанській

“Ми пропагуємо здоровий спосіб життя і тому підтримуємо Олімпійський день. Щотижня у поліцейських спортивні заняття, вони бігають і підтримують фізичну форму”, - говорить Володимир Калашнік.

Учасникам роздавали номерки, значки і наклейки

Стартували бігуни від скорткомплексу поліції, що на Зарічанській, далі вулицями Бандери, Прибузькою і Свободи перемістилися на стадіон “Поділля”, де зробили зарядку.

Більшість була у білих футболках

“Я в такому забігу беру участь вперше, дистанція невелика, бігти неважко. Єдине, що погодні умови деяким учасникам не дозволили показати всі свої сили, але нічого, колона добігла вся. Ми, поліцейські, активно беремо участь у різних змаганнях, багато бігаємо. Я раніше працював у роті міліції особливого призначення “Беркут” і не раз доводилося наздоганяти і затримувати озброєних злочинців”, - розповідає тимчасово виконуючий обов'язки керівника сектору забезпечення прав людини ГУНП в Хмельницькій області Артем Мруг.

Усі шикувалися колонами

Після зарядки на стадіоні з нагоди Олімпійського дня відбулися і перегони на велосипедах серед вихованців ДНЗ, змагання з спортивної естафети серед вихованців ДЮСШ, показові виступи з різних видів спорту.

Дівчата - курсанти прикордонної академії

Патрульні теж бігали

Бійці Нацгвардії кажуть, що біг - найкраще тренування

Щоб забіг відбувся, часково перекривали рух

Спека не завадила подолати дистанцію

Учасники швидко прибігли до стадіону

На стадіоні робили зарядку й урочисто розпочали свято

На переможців змагань чекали нагороди

Бісля бігу гуртом робили вправи

Після забігу - показові виступи

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую