ye-logo.v1.2

Нічна стихія на Хмельниччині: знеструмлені села, аварійне водопостачання в Кам’янці

Суспільство 3481
Станом на ранок 24 червня знеструмленими залишаються 15 населених пунктів
Станом на ранок 24 червня знеструмленими залишаються 15 населених пунктів. Фото: look.com.ua

Через негоду 22 населених пункти нашої області залишилися без електропостачання.

Найбільше складні погодні умови, які були зафіксовані в Хмельницькій області вночі 23-24 червня, завдали клопотів мешканцям двох районів – Кам’янець-Подільського та Чемеровецького районів. Там знеструмленими виявилися по 11 населених пунктів.

«Станом на 8 ранку 24 червня вже відновлено електропостачання в чотирьох населених пунктах Чемеровеччини та трьох Кам’янеччини, - повідомили журналісту сайту «Є» в управління з питань цивільного захисту населення Хмельницької облдержадміністрації. – Наразі роботи тривають і ми сподіваємося, що невдовзі в усіх буде електрика».

А ось у самому Кам’янці-Подільському о 2 годині ночі зникла напруга на підстанціях насосних станцій 1 і 2 підйому Дністровського водогону. А все через те, що було пошкоджено високовольтні ЛЕП. Внаслідок цієї аварії місто перейшло на водопостачання з артезіанських свердловин. Тому, як зазначають у прес-службі Кам’янець-Подільської міської ради, до моменту поки насосні станції не запрацюють, можливі перебої з водопостачанням у найвищих точках міста та його віддалених мікрорайонах. Наразі ремонті роботи тривають.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую