ye-logo.v1.2

На фестивалі "Green Fest" у Хмельницькому розважатимуться 10 тисяч людей

Культура 3202
На пляжі зібралась молодь
На пляжі зібралась молодь . Фото: автора

Принаймні, на стільки відвідувачів розпланували дійство організатори.

 У Хмельницькому сьогодні, 25 червня, від самого ранку на території майбутнього Молодіжного парку, що поблизу міського пляжу, розпочався найбільший фестиваль міста — “Green Fest”. Його вже четвертий рік проводять активісти ГО “Хмельницький молодіжний клуб розвитку” задля підтримки ідеї створення парку, який має стати родзинкою нашого міста.

"Наш фестиваль для молоді - найбільший в Україні. Очікуємо, що сьогодні до нас завітає 10 тисяч людей. Команда з 20 організаторів працювала над цим два місяці. За 24 години відбудеться 100 різноманітних подій, де кожен знайде для себе щось цікаве", - розповідає координатор волонтерів Хмельницького молодіжного клубу розвитку Артур Руднєв.

Територію майбутнього парку умовно розділили на кілька зон, де можна послухати музику, поезію, потанцювати, помалювати, навчитися акторського мистецтва чи подивитися історичну реконструкцію. Утворили також спеціальну зону для медитації.

На фесстивалі представили книжкові виставки

"Ми проводимо медитацію, розповідаємо про правильне харчування, філософію про те, хто ми є. Медитація заспокоює, збалансовує розум, це важливо в наш час, коли багато проблем. Медитуючи на мантри, ми заспокоюємо серце, розум, і нам легше реагувати на стреси", - пояснює інструктор з медитації Дарья Яремчук.

Майстер-клас із плетіння мандал допомагає усвідомити, що вирішити можна будь-яку проблему

Організатори позиціонують фестиваль як екологічний і виступають проти шкідливих звичок, закликаючи до здорового способу життя та всебічного розвитку особистості.

Офіційна тема - фотосушки "Посмішки молоді Хмельницького"

У програмі далі встановлення рекорду України з фарбами холі, виступи музичних гуртів “SEMMAR” (Київ), “Go-A” (Київ), “Martovi Orchestra” (Вінниця), “Пан Пупец`” (Івано-Франківськ) та різноманітні спортивні ігри. Триватиме фестиваль до світанку наступного дня.

Кожен може приміряти лицарські обладунки

На безкоштовну стрижку вишиківалась черга

Навчають тут і англійської

Молодь відпочиває по всій території пляжу

Ось так лицарі показують вміння

Волонтери збирали пожертви 

Фестиваль не обходиться і без велопробігу

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую