ye-logo.v1.2

"Green Fest": курйози кікбоксингу та стрітбольна перемога чернівчан

Спорт 2307

На молодіжному фестивалі, який триває в Хмельницькому, фактично, завершилася його спортивна частина.

 Американський футбол, тай-бо, баскетбол та інші види спорту можна було побачити протягом усього дня 25 червня на фестивалі "Green Fest", який триває в Хмельницькому. Більшість усіх виступів були показовими, окрім стрітболу - тут виборювали право на Всеукраїнський фінал з вуличного баскетболу "3 на 3".

Двадцять стрітбольних команд із різних міст попри спеку "билися" за перемогу. І лише одній команді з Хмельницького вдалося дійти до півфіналу. Хлопці з "Одної мурахи", на жаль, не змогли переграти команду "Че" з Чернівців. Утім, у втішному фіналі переграли іншу чернівецьку команду - "Бука" та стали бронзовими призерами змагань. А ось у вирішальній битві хлопці з "Че" здолали команду "Вінниця" та виграли увесь турнір.

Іноді судді доводилося застосовувати силу до спортсменів.

А були й поєдинки, які стали окрасю кікбоксерського рингу на фестивалі.

Поки ж на стрітбольному майданчику йшли ігри, в інших місцях "Молодіжного парку" відбувалися різні показові виступи. І, найбільше глядачів зібрав ринг, на якому билися кікбоксери-аматори. В деяких боях доходило до курйозних випадків, які виселили публіку - суддя не просто розбороняв бійців, а декого брав і відштовхував.

Запальні танці "Тай Бо".

Хмельницькі "Гладіатори" не лише нагадали, що в місті є американський футбол, а й запрошували усіх на свій домашній матч, який пройде на СК "Поділля" 3 липня о 16.00.

Змагання зі стрітболу тривали приблизно шість годин.

Перемогу здобула команда з Чернівців. "Срібло" - в вінничан, "бронза" - в хмельничан.

До теми: Green Fest стартував. Огляд спортивних змагань

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую