ye-logo.v1.2

Футбол. Тренер «Агробізнеса»: «Такого шансу ще в жодної команди з Хмельниччини не було»

Спорт 2157
Микола Темнюк забив переможний гол у ворота ОДЕКу на 25 хвилині
Микола Темнюк забив переможний гол у ворота ОДЕКу на 25 хвилині. Фото: з архіву

Волочиська команда здобула мінімальну перемогу в першому матчі півфіналу чемпіонату України з футболу серед аматорів.

«Агробізнес» із Волочиська продовжує гідно захищати честь області в чемпіонаті України серед аматорів. Вийшовши до півфіналу, цей клуб гарантував собі бронзові нагороди першості, що ще жодному клубу з Хмельницької області не вдавалося.

В 1/2 фіналу «Агробізнесу», що зіграти матч за «золото», слід переграти «ОДЕК» з Оржіва Рівненської області. І волочиська команда зіграла перший поєдинок на виїзді, де перемогла з рахунком 1:0.

«Матч був дуже важким, - каже старший тренер «Агробізнеса» Ігор Шишкін. – Було дуже спекотно. Але нам вдалося реалізувати свою контратаку та забити гол, але розслаблятися ще рано. Фактично, зіграли лише перший тайм, а другий – проведемо 2 липня в Волочиську».

Поєдинок проти «ОДЕКа» міг завершитися і внічию, адже в одному з моментів «Агробізнес» врятувала поперечина. «Господарям не вдалося провести якоїсь позиційної атаки, але був епізод, коли наш головний тренер Андрій Донець блокував удар нападника «ОДЕКу» і м’яч зрикошетив та влучив у поперечину наших воріт, - розповідає Ігор Володимирович. – Тепер ми готуємося до домашнього поєдинку. Такого шансу ще в жодної команди з Хмельниччини не було. Ми маємо зубами чіплятися за перемогу, щоб вийти до фіналу. І сподіваюся, що 2 липня наші вболівальники прийдуть на стадіон у Волочиську та підтримають команду».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую