ye-logo.v1.2

Для хмельницьких водіїв проведуть лекцію про проблеми інвалідів на дорогах

Суспільство 1613
Фото: stanislavske.tv

Доступ до тротуарів через відсутність з’їздів і пандусів для візочників є неможливим.

У Хмельницькому завтра, 30 червня, проведуть лекцію для водіїв на тему «Люди з обмеженими фізичними можливостями на дорозі». Соціальна ініціатива має назву «Хтось не зробить», це проект патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ, спільно з ГО «Світ без бар’єрів».

Як зазначають організатори, лекція має на меті привернути увагу суспільства, міської влади, водіїв та пішоходів до проблем інвалідів-візочників та інвалідів з вадами зору.

«Проблемі безпеки руху людей з обмеженими можливостями не приділяється належна увага. Інваліди-візочники змушені пересуватись містом проїжджою частиною, оскільки доступ до тротуарів через відсутність з’їздів і пандусів є неможливим. Також через низьку культуру водіїв та відсутність взаємоповаги водіям з обмеженими можливостями важко дотримуватись безпеки руху», - зауважує координатор проекту «Безпека на дорогах» соціальної ініціативи «Хтось не зробить» Сергій Коваль.

Таким чином соціальна ініціатива «Хтось не зробить» запроваджує програму навчання в автошколах «Люди з обмеженими фізичними можливостями на дорозі» для автошкіл м. Хмельницького, ціль якої є покращення взаємоповаги між водіями і пішоходами.

Лекція відбудеться 30 червня о 18:00 годині в навчальному класі автошколи «Актив-драйв» (вул. Кам’янецька 19-А, ТЦ “Либідь-плаза”, 3 поверх, вхід з готелю).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую