ye-logo.v1.2

Фінал чемпіонату України з футболу серед аматорів. Команду з Волочиська підтримують фанати

Спорт 2041
Вирішальний матч у чемпіонаті України серед аматорів Агробізнес проведе в Умані
Вирішальний матч у чемпіонаті України серед аматорів Агробізнес проведе в Умані. Фото: vk.com

ФК «Агробізнес» та обласна федерація футболу готують виїзд вболівальників до Умані.

Волочиський «Агробізнес» зіграє за золоті нагороди чемпіонату України з футболу серед аматорів в Умані Черкаської області. Таке рішення прийняла Асоціація аматорського футболу України.

«Матч проти «Балкан» із Одеської області пройде в п’ятницю, 8 липня, на стадіоні «Уманьферммаш», що в Умані, - каже заступник голови Хмельницької обласної федерації футболу Микола Кузнецов. – Гра розпочнеться о 18.00. Зауважу, що команда з «Агробізнес» матиме підтримку вболівальників, адже організовується безкоштовний проїзд на гру. Із Нової Ушиці поїде один автобус, ще чотири – з Волочиська. Хмельничани також можуть поїхати на цей матч, якщо зателефонують мені до 18-ої години 6 липня за номером 067-356-75-75. Виїзд із Хмельницького буде 8 липня орієнтовано о 9-ій ранку».

Нагадаємо, волочиський «Агробізнес» вперше в історії футболу Хмельниччини пробився до фіналу чемпіонату України серед аматорів. У півфіналі команда з Волочиська за підсумками двох матчів здолала «ОДЕК» із Рівненської області. У вирішальному матчі чемпіонату суперником «Агробізнесу» буде ФК «Балкани», який є чемпіоном України 2015 року.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую