ye-logo.v1.2

Неповнолітня викрала… сама себе і вимагала викуп

Кримінал 2117
Непонолітня вигадала своє викрадення
Непонолітня вигадала своє викрадення. Фото: exo.in.ua

Тепер зі школяркою та її сім’єю працюють психологи та працівники соціальних служб задля недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

Ввечері 4 липня в Шепетівському районі 15-річна дівчина пішла гуляти, але додому так і не повернулась. Раніше, як повідомляють у прес-службі управління поліції в Хмельницькій області, вона вже ночувала у своїх подруг, тож матір сподівалась, що вранці дочка прийде додому, але цього не сталося.

Наступного дня жінка отримала смс-повідомлення, в якому йшлося про те, що дівчину викрали, і якщо вона хоче бачити її живою, потрібно приготувати 10 тисяч гривень викупу. Налякана мати одразу ж звернулася до поліції.

Пізніше втікачка зателефонувала до своєї хрещеної і повідомила, що її тримають у підвалі і вже впродовж 2 діб не дають їсти. У відповідь дівчині сказали, щоб вона не хвилювалась, адже на її пошуки підняли усіх правоохоронців району.

Зрозумівши, що накоїла, дівчина вирішила повернутись, намагаючись дограти свою «роль» до кінця. Її знайшли на одній із вулиць сусіднього села. Правоохоронцям школярка розповіла, що їй чудом вдалося втекти від викрадачів. Проте досвідчені поліцейські швидко вивели дівчину на чисту воду. Як виявилось, увесь цей час вона була у свого 26-річного знайомого, якого зустріла під час прогулянки. З його телефону дівчина дзвонила і надсилала смс-повідомлення.

«Швидка», яку викликали для «викраденої» школярки, стала в нагоді її матері, котра ледь стояла на ногах. Дівчину ж доправили на обстеження в районну лікарню. Вона виявилась абсолютно здоровою і неушкодженою. Слідів вживання алкоголю чи наркотичних засобів лікарі також не виявили. Жодних протиправних дій щодо неповнолітньої вчинено не було.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую