ye-logo.v1.2

Агропідприємство незаконно використовувало 7 гектарів землі в Ізяславі

Суспільство 1567
За позовом прокуратури одне з Хмельницьких агропідприємств сплатило до місцевого бюджету майже півмільйона гривень збитків
За позовом прокуратури одне з Хмельницьких агропідприємств сплатило до місцевого бюджету майже півмільйона гривень збитків. Фото: kartagoroda.com.ua

Товариство не мало дозвільних документів на земельну ділянку.

 За позовом прокуратури одне з агропідприємство сплатило до бюджету Ізяслава майже півмільйона гривень збитків. Про це повідомили в прокуратурі області.

Йдеться про товариство з обмеженою відповідальністю НВА «Перлина Поділля», яке використовувало земельну ділянку без правовстановлюючих документів.

«ТОВ для обслуговування низки власних адміністративних будівель та споруд в Ізяславі безоплатно використовувало земельну ділянку площею майже 7 гектарів. Зокрема, упродовж тривалого часу жодних дій щодо оформлення документів, які посвідчують право на користування земельною ділянкою комунальної власності, товариство не здійснювало, чим завдало збитків територіальній громаді міста», - зазначили у прокуратурі.

Як підтвердив заступник керівника Шепетівської місцевої прокуратури Вадим Вітрук, сільськогосподарське підприємство уже перерахувало всю вказану суму до міського бюджету. Крім того, товариство завершує оформлення належним чином правовстановлюючих документів на землю.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую