ye-logo.v1.2

Потрібно терміново переглянути тарифи і зняти соціальну напругу, – нардеп На правах реклами

Політика 2603
Якщо зростання і має бути, то воно має бути обґрунтованим і посильним для людей, вважає народний депутат.
Якщо зростання і має бути, то воно має бути обґрунтованим і посильним для людей, вважає народний депутат.. Фото: ua.112.ua

Підвищення тарифів на 75-90% при сьогоднішній економічній ситуації в країні виглядає, як знущання над людьми.

Таку думку в ефірі одного з телеканалів висловив народний депутат Сергій Лабазюк.
«Всі розуміють, що нинішні тарифи не працюють і люди з осені не зможуть їх сплачувати. Субсидій на всіх не вистачить. Тому іншого виходу, ніж переглядати тарифи, просто немає. Потрібно зняти соціальну напругу і збалансувати ціноутворення», - зазначив нардеп.

При цьому С. Лабазюк нагадав, що багаторазове підвищення тарифів економічно необґрунтовано.
«Якщо зростання і має бути, то воно має бути обґрунтованим і посильним для людей. Має бути ситуація, коли велика частина населення зможе оплачувати ці тарифи і лише 10-15 % претендувати на субсидії. А так виходить, що 80% людей, з урахуванням комунальних тарифів, сьогодні виявилися просто за межею бідності», - підкреслив політик.

Нардеп додав, що депутатська група «Воля народу» неодноразово наполягала на прийняті змін щодо індексації зарплат і пенсій на рівень інфляції.

«На жаль, влада єдине, що поки робить – заграє з МВФ для отримання чергового траншу, який знову ж таки піде на проїдання, а не на реальні зміни і зробить людей ще більшими заручниками ситуації», - сказав нардеп.


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую