clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Чи є «пальма» в печиві «Марія»?

Жоден із п’яти куплених нами зразків не зміг похвалитися «чистим» складом.

Жоден із п’яти куплених нами зразків не зміг похвалитися «чистим» складом.. Фото: автора

В рамках чергової дегустації з’ясовували кореспонденти «Сайту «Є». Новини».

При виборі продуктів, в тому числі солодощів і випічки, ми зазвичай орієнтуємося на те, чи можна конкретний продукт вживати дітям. Якщо так — значить, він натуральний та безпечний. В дієтичному та дитячому харчуванні допускається споживання галетного печива, оскільки його роблять тільки з борошна і води, воно низькокалорійне й практично не викликає алергії. Одним із популярних видів цього продукту є печиво «Марія». Але яким же було наше здивування, коли жоден із п’яти куплених нами зразків не зміг похвалитися «чистим» складом — на кожній із упаковок малесенькими літерами зафіксовано наявність пальмової та кокосової олії і довжелезний перелік «єшок».

Дірочки важливі, сода не страшна
Спеціальна опарна технологія приготування галетів «Марія» допомагає створити продукт, який вирізняється не лише низькою здатністю до набухання, але й дозволяє уникнути крихкості. При цьому тонке печиво на зламі має багато шарів, що пояснюється багаторазовим складанням і подальшим розкачуванням тіста за допомогою спеціальних валиків. Саме тому «Марію» досить часто ще називають «затяжним печивом». А от соди або вуглеамонійної солі в складі лякатися не варто — під час випікання вона перетворюється в СО? і успішно випаровується.
Цікаве походження множинних проколів на галетах, які в обов'язковому порядку прикрашають поверхню виробу. Багато хто думає, що в такий нехитрий спосіб виробник намагається прикрасити продукт. Проте подібні дірочки на печиві — частина технологічного процесу. Проштрикуючи верхній шар тіста, виробник перешкоджає здуттю виробу при випіканні, адже ідеальна «Марія» має бути по-справжньому пласкою і чудово пропеченою.

Результати тестування
Загальна оцінка виставлялася продукту за такими критеріями: запах, текстура, смак. За кожен із цих пунктів зразки отримали бали від 1 до 5. Потім ми вирахували середнє арифметичне і саме цю оцінку вказали в таблиці.  

*Наше тестування є непрофесійним, аматорським та абсолютно незалежним. Ви, шановні читачі, завжди можете скласти свою власну думку. За якість купленого товару перед споживачем відповідає не тільки виробник, а й продавець!

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 07.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
26.1
26.14
28.03
28.06
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31