ye-logo.v1.2

У центрі Хмельницького встановили безкоштовну велоаптечку з інструментами

Суспільство 4067

Підкачати колесо чи полагодити деталь можна біля міської першої аптеки.

 У центрі Хмельницького в четвер, 14 липня, урочисто відкрили першу в місті велоаптечку. Ремонтну стійку для роверів встановили поблизу Хмельницької міської першої аптеки. Там будь-хто безкоштовно зможе полагодити свого залізного коня чи підкачати колесо.

«Таку велосипедну аптечку ми побачили у Львові і перейняли ідею, адже і в нашому місті багато велосипедистів. Останніми роками займаємось профілактикою захворювань, тому виступаємо за здоровий спосіб життя. Наші клієнти тепер зможуть підтримати і здоров’я свого велосипеда», - пояснює маркетолог мережі аптек Олена Малиновська.

Як говорить велоактивіст організації «Критична Маса» Сергій Петрович, така ініціатива стане в нагоді роверистам, адже не всі возять із собою ремонтний набір. Однак для зручності велоаптечок має бути набагато більше.

Велосипедистів реєстрували і проводили конкурс

«Велика проблема для велосипедистів – відсутність велоінфраструктури. У нашому місті здебільшого неправильно встановлені зливні решітки, де щілини за рухом колеса. Уночі особливо можна відволіктися і влетіти колесом», - говорить Сергій Петрович.

Стрічку урочисто перерізав хлопчик Тимофій

Стійкою можуть користуватися не лише велосипедисти, а й мами з колясками, або спортсмени. Там можна легко підкачати колесо або м’яч. Хмельницька міська перша аптека на це витратила понад 5 тисяч гривень.

Таку стійку зробила львівська компанія на замовлення

Якщо велоаптечкою активно користуватимуться, то подібні обіцяють встановити в мікрорайонах міста. Для цього роверистам потрібно ділитися враженнями про стійку на сторінках аптеки у соцмережах або залишати відгуки працівникам закладу.

Хмельничанам одразу провели майстер-клас з ремонту

Ось такі інструменти в аптечці для роверів

На відкриття стійки з'їхалось чимало велосипедистів

Таку аптечку можна було виграти в конкурсі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую