ye-logo.v1.2

У Хмельницькому презентували книгу з порадами, як змінити Україну

Суспільство 2137

До обласного центру приїхав громадський діяч Олексій Толкачов.

Учора, 14 липня, хмельничанам випала унікальна нагода поспілкуватись із людиною, яка каже, що знає, як здійснити змінити світогляд українців. Олексій Толкачов приїхав до обласного центру в рамках всеукраїнського туру “Революція світогляду" і презентував свою книгу “Омріяна Україна”. Окрім того, Олексій привіз друковані роботи  Іренеуш Дерек «Я раб чи вільна людина», Олександра Образцова «Жити в Україні” та Ніка Вуйчича «Життя без обмежень».

“Нік Вуйчич народився без рук і без ніг. Він знайшов шлях до свого щастя і почав розповідати всім, що все, що нам потрібно для щастя, є у нас всередині. І щоб нам з вами змінити країну, треба стати щасливими”, - розповідає про одного із авторів презентованих книг Олексій.

Каже, що в якийсь момент відчув у людей величезний попит вже не просто боротися, а почати творити нове на основі нових цінностей. Нас завжди намагаються відволікти виборами, а у людей є розуміння, що насправді причина зовсім не в цьому. У нас гнилі суспільні стосунки, немає довіри, люди принижують одне одного, обманюють. Ми стикаємось з тим, що часто страждаємо навіть не від влади, а від паспортистки, робітника ЖКГ, двірника, водія. І кажемо, що влада винна.

Олексій Толкачов - дієвий мрійник, відомий громадський лідер, філософ-футуролог

“Дуже часто у всьому винні всі, але не ми. Ми жертви когось. Винні всі, крім нас. Людям треба усвідомлювати свою роль, почати любити себе, із розумінням ставитись до власних потреб, бажань, роботи, ставати творцем кращого середовища. Якби мене питали, за який час можна країну підняти і запустити в космос, то років за 2. Але питання в тому, з ким. Для цього потрібна критична маса творців змін. Як на мене, то 10-15% людей достатньо, щоб змінити країну. Та треба, щоб ці люди були згуртовані єдиною платформою комунікації, знали одне одного і взаємодіяли. Тоді з'явиться країна”, - каже автор.

Разом із своєю книгою Олексій предствив й інші

Основна мета туру “Революція світогляду” — пробудити людей. Олесандр із книгами вже побував із презентаціями у зоні АТО, Харкові, Полтаві, Одеси, Миколаєві, Херсоні. Після Хмельницького лектор поїде до Вінниці.

Послухати лектора зібралась різна за віком аудиторія

Довідково: “ Олександр Толкачов - відомий громадський лідер, філософ-футуролог, кінопродюсер і автор книги «Омріяна Україна» (2012). Має 18-річний досвід громадської, геополітичної, благодійної та культурної діяльності дозволяє робити дуже цікаві висновки про те, що чекає нас і Україну.

Після Хмельницького Олексій поїде "пробуджувати" вінничан
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую